Symphony of the Cells massage techniek

Mijn adres is Hoge Larenseweg 42, Hilversum. Om direct een afspraak te maken kan je:
bellen 06 21 20 14 15, WhatsApp-pen of mailen naar rosalie@oerlogisch.nl
Je kan ook een afspraak maken via boek een voedingsadvies of massage

symphony of the cells
dav

Symphony of the Cells is een unieke massage techniek die is toe te passen voor alle mogelijke klachten. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de essentiële oliën van doTERRA en 16 unieke protocollen. De verzameling van de 16 protocollen is opgesteld door Boyd Truman waarbij elke protocol zich richt op een specifiek lichaamssysteem. Je kan hierbij denken aan het limbische systeem, het immuunsysteem, het spijsverteringsstelsel etc. De oliën worden aangebracht op de wervelkolom en op de voeten. Hierbij is elke gebruikte olie specifiek geselecteerd voor het protocol. Voor diegenen die onder mij zijn ingeschreven (downline) is de behandeling gratis. Je brengt dan jouw eigen oliën mee.

Wat is Symphony of the cells™ (SOTC)

Symphony of the Cells betekent letterlijk “symfonie van de cellen”. Hiermee wordt bedoeld dat de cellen met elkaar in balans of harmonie zijn. Net als bij een symfonie moeten de goede noten worden gespeeld. Zo is dat ook voor de cellen in ons lichaam. Als er symfonie is tussen de cellen in ons lichaam, werken deze in harmonie samen. Dit is wat we willen bereiken met de symphony of the cells. Wanneer kies je voor de symphony of the cells en wanneer voor de AromaTouch? De symphony of the cells is een systeem reset en de AromaTouch is voor het algeheel welbevinden.

Hoe werkt de symphony of the cells™

Bij deze massage techniek gebruik ik 16 unieke protocollen. Hierbij breng ik de essentiële oliën van doTERRA aan op de wervelkolom en voeten. De verzameling van de 16 protocollen is opgesteld door Boyd Truman waarbij elke protocol zich richt op een specifiek lichaamssysteem. De keuze van de oliën wordt bepaald op basis van de affiniteit die ze hebben met bepaalde organen in het lichaam. Elk protocol bestaat uit ongeveer 10 stappen. Hierbij breng ik per stap een andere olie aan. Bij de eerste stap breng ik doorgaans de olie aan op de schouders en onder de voeten. Daarna meestal op de wervelkolom en de voeten. Ook laat ik de cliënt de olie ruiken. Bij het vergeving protocol wordt er ook olie aangebracht op de hartstreek en bij de lever.

De bepaling van het protocol

Eerst zal ik een anamnese afnemen, een soort vraaggesprek. Op basis daarvan kijk ik welk protocol het beste toepasbaar is. Als je na drie behandelingen geen verbetering merkt dan overleggen we samen welk ander protocol we gaan gebruiken. Tenslotte willen we dat de klacht verminderd of zelfs helemaal weggaat. Hierbij is het belangrijk om goed te overleggen.

Wat kan ik verwachten bij de symphony of the cells™

Als we samen het protocol hebben bepaald dan ga je op de massagetafel liggen. Ik zal de oliën volgens het bepaalde protocol aanbrengen in de aangegeven stappen. Dit duurt ongeveer 20 minuten en daarna blijf je nog 10 tot 15 minuten liggen. Er kan tijdens en na de behandeling van alles gebeuren. Je zou in slaap kunnen vallen, maar ook kunnen gaan huilen. Emoties die je veilig had weggestopt komen door de oliën naar boven.

Welke protocollen kent de symphony of the cells™

Basis Protocol

Dit is een simpel protocol wat goed te gebruiken is bij kinderen of als onderhoud. Dit protocol heeft een positieve invloed op het immuunsysteem en stress.  Andere klachten waarbij je dit protocol onder andere kan gebruiken zijn: buikpijn, oorpijn, griep, hoofdpijn, diarree, keelpijn.

Cardiovasculair protocol

Dit protocol heeft een positieve invloed op het cardiovasculair systeem en ook op het immuunsysteem. Klachten waarbij je dit protocol o.a. kan gebruiken zijn: angina, artherosclerose, cholesterol problemen, hoge en lage bloeddruk, diabetes, adervervetting.

Cellulair protocol

Dit protocol heeft een positieve invloed op het immuunsysteem, het zenuwstelsel, het cardiovasculair systeem en ook op het endocrien systeem (hormoon stelsel). Klachten waarbij je dit protocol o.a. kan gebruiken zijn: cystic fibrosis, sikkel cel anemie, dementie, Alzheimer, MS, Parkinson, depressie, fibromyalgie, Lime, lupus, auto-immuunziektes, Graves.

Chi protocol

Dit protocol heeft een positieve invloed op het zenuwstelsel, de botten, spieren en ook het immuunsysteem. Klachten waarbij je dit protocol o.a. kan gebruiken zijn: lage rugpijn, (reumatoïden) artritis, fibromyalgie, auto-immuunziektes, slappe spieren, griep, migraine, restless legs, scoliose.

Spijsvertering protocol

Dit protocol heeft een positieve invloed op de spijsvertering, het immuunsysteem, de huid, haar en ook op de nagels. Klachten waarbij je dit protocol o.a. kan gebruiken zijn: candida, winderigheid, hepatitis, reflux, acne, allergieën, cellulitis, Cröhn, cysten, detoxificatie lever, pancreatitis, psoriasis, urineweg ontstekingen.

Mentaal protocol

Dit protocol heeft een positieve invloed op de emotie, het limbisch systeem, de hormoonhuishouding, de nieren en de longen. Klachten waarbij je dit protocol o.a. kan gebruiken zijn: bipolaire ziektes, depressie, emotioneel trauma, paniek, insomnia, OCD, stress, Graves, diabetes, PMS, nier ziektes, geheugen verlies, epilepsie.

Vergeving protocol

Dit protocol heeft een positieve invloed op de emotie, het limbisch systeem, de hormoonhuishouding, het zenuwstelsel, het cardiovasculair systeem en ook op de circulatie. Klachten waarbij je dit protocol o.a. kan gebruiken zijn: boosheid, haat, depressie, angst, emotioneel trauma, stress, OCD, boulimia, hoge bloeddruk, een gebroken hart, eenzaamheid, sinus infectie, hepatitis, zelf haat.

Op de hartstreek en bij de lever wordt ook olie aangebracht, dat maakt dit protocol zo bijzonder. Het  haalt diepe emoties naar boven.

Hormoon in balans protocol

Dit protocol heeft een positieve invloed op de hormoonhuishouding, het zenuwstelsel, de emotie, het limbisch systeem, de huid, haar en ook op de nagels. Klachten waarbij je dit protocol o.a. kan gebruiken zijn: ziekte van Addison, Cushing, endometriose, Graves, Hashimoto, menopauze, PMS, stress, rosacea, ADHD, maagkrampen, insomnia.

Infectie protocol

Dit protocol heeft een positieve invloed op het immuunsysteem, het spijsverteringstelsel,  de huid, haar en ook op de nagels. Klachten waarbij je dit protocol o.a. kan gebruiken zijn: griep, streptokokken, malaria, lime, infecties, candida, parasieten, hepatitis, keelpijn, bacteriële en virale infecties.

Ontsteking protocol

Dit protocol heeft een positieve invloed op het bewegingsapparaat, het zenuwstelsel en ook op het spijsverteringstelsel. Klachten waarbij je dit protocol o.a. kan gebruiken zijn: rugklachten, neuropathie, meningitis, artritis, voetklachten, peesontsteking, fibromyalgie, dementie, lime, hernia, ontstekingen, migraine, prostaat.

Lymfatisch protocol

Dit protocol heeft een positieve invloed op de nieren, het spijsverteringstelsel, het immuunsysteem en ook op de longen. Klachten waarbij je dit protocol o.a. kan gebruiken zijn: afvallen, cellulitis, Cushing, nierstenen, acne, diabetes, eczeem, gehoorproblemen, overgewicht, psoriasis.

Maxim protocol

Dit protocol heeft een positieve invloed op het immuunsysteem, het spijsverteringstelsel, het cardiovasculair systeem, de bloedsomloop en ook op de hormoonhuishouding. Klachten waarbij je dit protocol o.a. kan gebruiken zijn: spijsverteringsklachten, lever problemen, allergieën, nier problemen, Lyme, parasieten, migraine, MS, nierstenen.

Neurologisch protocol

Dit protocol heeft een positieve invloed op het zenuwstelsel, de hormoonhuishouding, de emotie en ook op het limbisch systeem. Klachten waarbij je dit protocol o.a. kan gebruiken zijn: depressie, trauma’s, PTS, Alzheimer, MS, Parkinson, ADHD, autisme, Grave, hoofdpijn, geheugenverlies.

Botten protocol

Dit protocol heeft een positieve invloed op het bewegingsapparaat, het immuunsysteem en ook op het spijsverteringsstelsel. Klachten waarbij je dit protocol o.a. kan gebruiken zijn: gebroken botten, osteoporose, slijmbeursontsteking, reumatoïde artritis, aderverkalking.

Ademhaling protocol

Dit protocol heeft een positieve invloed op de ademhaling en ook op het immuunsysteem. Klachten waarbij je dit protocol o.a. kan gebruiken zijn: astma, bronchitis, griep, sinus infectie, ademhaling problemen, keelpijn, COPD, verkoudheid.

Zonne protocol

Dit protocol heeft een positieve invloed op de hormoonhuishouding, de emotie, het limbisch systeem, het cardiovasculair systeem en ook op de bloedsomloop. Klachten waarbij je dit protocol o.a. kan gebruiken zijn: Addison, anorexia, diabetes, hoge bloeddruk, lage bloeddruk, zwakke spieren, osteoporose, stress, afvallen, depressie, lage energie.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig

Het aantal behandelingen dat iemand nodig heeft verschilt per persoon. Hierbij adviseer ik drie behandelingen per week en dit twee weken lang. Dat zijn zes behandelingen in twee weken. Deze plannen we niet achterelkaar, maar met één of twee dagen tussen de behandelingen. Vervolgens krijg je ook één of twee oliën mee naar huis om in te nemen in een capsule. Welke oliën dat zijn hangt af van het gebruikte protocol.

Ook kan het aantal behandelingen worden aangepast, net als het protocol. Dit is afhankelijk van hoe jij reageert op de behandeling. Als het te heftig is plannen we wat langer tussen de behandelingen in. Voor het beste effect zijn de zes behandelingen wel aan te raden. Daarna kom je één keer per maand voor een onderhoud behandeling. Hoe vaak je uit eindelijk komt hangt erg af van jouw reactie op de behandeling en hoe snel we resultaat bereiken.

De Symphony of the cells kan ik ook inzetten als ondersteuning bij een orthomoleculair voedingsadvies. Dan zal het aantal behandelingen uiteraard minder zijn.

Wat kost de Symphony of the cells™

De kosten voor de behandeling hangen af van een aantal factoren. Ten eerste, diegenen die onder mij zijn ingeschreven en maandelijks voor 50pv bestellen die krijgen de behandeling gratis. Zij nemen dan de eigen oliën mee. Ten tweede, diegenen die voor een orthomoleculair consult zijn geweest krijgen de behandeling tegen een gereduceerd tartief. En tenslotte hangen de totale kosten natuurlijk ook af van hoe vaak je komt.

Het is mogelijk de behandeling zelf te leren of aan jouw partner. Hiermee kan je thuis elkaar behandelen. Aan de oliën, mijn tijd en advies hangt een prijskaartje, maar jouw gezondheid is het zeker waard.

Tarieven

SotC behandeling 50 minuten € 70,- 
SotC zes behandelingen ingepland € 350,-

 

Op deze pagina zijn de algemene voorwaarden van toepassing. De informatie op deze pagina is informatief van aard en niet bedoeld als persoonlijk medisch advies. Oerlogisch kan geen aansprakelijkheid aanvaarden voor: direct of indirect geleden schade die het gevolg zou kunnen zijn van het toepassen van de informatie en/of het wel of niet aanbieden van bepaalde informatie.