Afspraak voor een orthomoleculair voedingsadvies of massage

Mijn adres is Hoge Larenseweg 42, Hilversum. Om direct een afspraak te maken kan je:
bellen 06 21 20 14 15, WhatsApp-pen of mailen naar rosalie@oerlogisch.nl
Je kan ook een afspraak maken via boek een voedingsadvies of massage

Maak een afspraak voor een orthomoleculair voedingsadvies of een massage. Ik geef verschillende soorten massages: sport, bindweefsel, zwangerschap, AromaTouch, LomiLomi en ontspanning. Ook kun je verschillende specialisaties kiezen: lage rug, schouders en nek, hamstrings of kuiten. Net als bij het orthomoleculair consult, houd ik ook een kleine anamnese bij de massages. Op basis hiervan pas ik bepaalde technieken in meer of mindere mate toe. Een gevoelig persoon wordt niet blij van een stevige bindweefselmassage, maar een sporter waarbij alles erg vast zit heeft er juist baat bij. Ieder persoon is uniek met een eigen behoefte, hier pas ik de massage zo goed als mogelijk op aan. De symphony of the cells is een mooie aanvulling op het orthomoleculair voedingsadvies en kan ook als aparte behandeling geboekt worden.

Afspraak maken

Door het invullen van de velden kun je een afspraak maken voor een orthomoleculair consult of massage. Zowel bij de massage als het orthomoleculair consult stel ik het op prijs als je een korte beschrijving geeft van de klacht. Op deze manier kan ik mij beter voorbereiden op de behandeling.  Hierdoor wordt de behandeling effectiever en de tijd beter benut.

De ruimte in BasicFit Hilversum

Rosalie - Oerlogisch - Sportmasseur - Voedingsdeskundige

In het veld waarin je een omschrijving van de klacht geeft, kun je ook aangeven waar je de afspraak voor de  massage wilt. In BasicFit of in mijn praktijk aan de Hoge Larenseweg 42 in Hilversum. Overigens kunnen ook niet-leden een afspraak maken in Basic Fit voor een massage. De ruimte in BasicFit is alleen geschikt voor sportmassage.

Bij Basic Fit is het mogelijk een afspraak te maken op de volgende dagen en tijden:

Maandag van 9:00 – 12:00
Dinsdag van 9:30 – 10:30 (inloopspreekuur)
Donderdag van 9:00 – 11:00
Woensdag en vrijdag  van 18:00 – 22:00
Zaterdag van 14:00 – 16:00
Zondag van 9:00 – 16:00

MBOG

erkend door MBOG

Per 1 maart 2018 ben ik lid van de MBOG. Dat betekent dat iemand met een aanvullende verzekering een orthomoleculair voedingsadvies deels vergoed krijgt. De behandeling valt onder “alternatieve geneeswijzen”. Deze vergoeding geldt niet voor een massage.

Doe de zorg vergoeding check hier

de MBOG is voor haar leden aangesloten bij de Klachten Commissie Alternatieve Behandelwijzen, KAB. De Klachtencommissie Alternatieve Behandelwijzen draagt zorg voor de klachtenbehandeling conform de landelijke klachtregeling voor beroepsbeoefenaren Alternatieve / Complementaire behandelwijzen.

Annuleren van een consult

Als een consult minder dan 24 uur van te voren wordt geannuleerd, dan wordt de helft van het uur tarief gefactureerd. Wanneer er een vervangend consult wordt geboekt, dan wordt € 15,- aan administratie kosten in rekening gebracht.

Indien je niet komt op de afgesproken datum en tijd, dan krijg je een factuur voor het volledige consult.

Tarieven*

orthomoleculair voedingsadvies€ 85,- p/u
AromaTouch massage 50 minuten€ 50,-
Guasha en Diem Cham gezichtsmassage 50 minuten€ 50,-
Symphony of the cells massage per behandeling€ 60,-
massage 25 minuten€ 30,-
massage 50 minuten€ 50,-
ontspanningsmassage van het hele lichaam 80 minuten€ 75,-

* tarieven zijn inclusief 21% btw

Bij de afspraken module is het niet mogelijk om anderhalf uur in te plannen. Het eerste orthomoleculair voedingsadvies duurt minimaal anderhalf uur hiervoor wordt twee uur ingepland. Zit de tijd dat het jou uit komt niet tussen? Dan kan je mij het beste even bellen op 06 21 20 14 15.

Uw gegevens

Velden met * zijn verplicht


Reserveringsoverzicht


Tot slot

Wie weet zie ik je snel in mijn praktijk. Voor een orthomoleculair consult waarbij ik een voeding advies geef of voor een massage. Waarvoor je ook komt ik zal je warm en welkom ontvangen. Daarna ga je altijd met een goed gevoel weer naar huis. Doordat je heerlijk ontspannen bent, vanwege de massage, of super enthousiast over het behandelplan dat we hebben opgesteld. Omdat we iets gaan doen aan je klachten, die er soms al jaren zijn. Als het formulier niet goed werkt, neem dan contact op via WhatsApp, sms of door te bellen. Dan kunnen we even overleggen en heb je direct bevestiging van de afspraak. Mijn nummer is: 06 21 20 14 15.

Op deze pagina zijn de algemene voorwaarden van toepassing. De informatie op deze pagina is informatief van aard en niet bedoeld als persoonlijk medisch advies. Oerlogisch kan geen aansprakelijkheid aanvaarden voor: direct of indirect geleden schade die het gevolg zou kunnen zijn van het toepassen van de informatie en/of het wel of niet aanbieden van bepaalde informatie.