massage

Massage en sportmassage Hilversum

Mijn adres is Hoge Larenseweg 42, Hilversum. Om direct een afspraak te maken kan je:
bellen 06 21 20 14 15, WhatsApp-pen of mailen naar rosalie@oerlogisch.nl
Je kan ook een afspraak maken via boek een voedingsadvies of massage

 

Na een zware inspanning of een dag  zitten een massage is altijd fijn. De doorbloeding wordt gestimuleerd en dat zorgt voor een sneller herstel. 

Massage

massage

Voor verschillende massages zoals: sport, ontspanning, bindweefsel, zwangerschap, LomiLomi of AromaTouch kan je bij mij terecht. Of voor een meer specifieke massage  voor hardlopers (kuiten), voetballers, (hamstrings) lage rugnek en schouders. Een zwangere krijgt een  heerlijke ontspanningsmassage waarbij ze op haar zij ligt. Bij de AromaTouch maak ik gebruik van de essentiële oliën van doTERRA. Thuis heb ik een praktijkruimte met massagetafel. En als je hebt gesport bij Basic Fit in Hilversum, kan je na het sporten langs komen omdat ik daar een ruimte huur. Zelfs de niet-leden kunnen een afspraak maken bij Basic Fit.

Massage bij lage rugklachten

Als voorbeeld lage rugklachten, deze zijn veel voorkomend en makkelijk te verlichten met een massage. Dan een hernia, de aanwezigheid daarvan is niet direct een aanwijzing om niet te masseren. Doordat ik een goede kennis heb over de bouw de vorm en de functie van de tussenwervelschijf en de kennis over de verschillende soorten hernia’s, kan ik goed bepalen of een massage kan worden gegeven. Alleen bij een verzakking masseer ik niet, dan zal ik je doorverwijzen naar een arts.

Massage bij nek en schouderklachten

Er zijn veel mensen in Nederland die last hebben van nek en schouderklachten als gevolg van een valpartij of een verkeerde houding tijdens het werk. Of door overbelasting in de sport. Door mijn kennis over de relatie tussen de nek en de schoudergordel, kan ik je op maat masseren. Hierdoor zullen de klachten snel verminderen. Nadat je gemasseerd bent zal je heerlijk ontspannen zijn. Deze massage wordt als zeer prettig ervaren. Het is raadzaam te kijken naar de oorzaak van de klachten. Bij nek en schouderklachten zitten deze meestal in de houding. Met name de houding achter de computer. Stress speelt hierbij een grote rol. Wist je dat je bij een deel van de massagetijd op je rug ligt? Op deze manier kan ik de nek goed losmaken. De  olie die ik hierbij kan gebruiken is DeepBlue, deze zal de spieren rond de nek verzachten.

Wat te doen bij een spierscheur

Klik hier om te lezen welke voeding, supplementen en essentiële oliën er handig zijn bij een spierscheur.

Op deze pagina zijn de algemene voorwaarden van toepassing. De informatie op deze pagina is informatief van aard en niet bedoeld als persoonlijk medisch advies. Oerlogisch kan geen aansprakelijkheid aanvaarden voor: direct of indirect geleden schade die het gevolg zou kunnen zijn van het toepassen van de informatie en/of het wel of niet aanbieden van bepaalde informatie.