Tarieven Oerlogisch

Tarieven Oerlogisch*

orthomoleculair voedingsadvies € 100,- p/u
AromaTouch / ontspanningsmassage  € 60,-
Guasha en Diem Cham gezichtsmassage 50 minuten € 50,-
Symphony of the Cells  massage € 70,-
massage 25 minuten € 30,-
massage 50 minuten € 50,-
massage 80 minuten € 80,-

* tarieven zijn inclusief 21% btw

Het uitwerken van het consult 

Voor een consult, of dat nu per telefoon is of dat we elkaar zien, reken ik een vast uur tarief. Het uitwerken van het consult en opstellen van een behandelplan kost ook tijd. Hiervoor krijg je een aparte factuur van maximaal een half uur. Voor tussendoor naar bloedwaardes kijken of andere zaken uitzoeken geldt hetzelfde. Het makkelijkste is dan ook om de vragen te bewaren tot het volgende consult. 

Een vervolg consult kan ook goed per telefoon, dat scheelt vaak in tijd. Daarbij komt dat ik dan achter de computer zit en het uitwerken meteen kan doen. Als we elkaar live zien, dan staat er geen computer tussen ons in.

Annuleringsvoorwaarden

Als een consult minder dan 24 uur van te voren wordt geannuleerd, dan wordt de helft van het uur tarief gefactureerd. Wanneer er een vervangend consult wordt geboekt, dan wordt € 15,- aan administratie kosten in rekening gebracht.

Indien je niet komt op de afgesproken datum en tijd, dan krijg je een factuur voor het volledige consult.

MBOG 

erkend door MBOG

Per 1 maart 2018 is  Rosalie Hoefkens- van Raam lid van de MBOG. Dat betekent dat iemand met een aanvullende verzekering een orthomoleculair voedingsadvies deels vergoed krijgt. De behandeling valt onder “alternatieve geneeswijzen”. Deze vergoeding geldt niet voor een massage.

Doe de zorg vergoeding check hier