Tarieven Oerlogisch

Tarieven Oerlogisch*

orthomoleculair voedingsadvies€ 85,- p/u
AromaTouch massage 50 minuten€ 50,-
Guasha en Diem Cham gezichtsmassage 50 minuten€ 50,-
Symphony of the Cells per behandeling€ 70,-
Symphony of the Cells 6 behandelingen ingepland€ 350,-
massage 25 minuten€ 30,-
massage 50 minuten€ 50,-
massage 80 minuten€ 80,-

* tarieven zijn inclusief 21% btw

Tarieven email consult Oerlogsich

Als je aangeeft dat je liever een consult per mail wilt dan zal ik je een vragenlijst sturen. Bij de vragenlijst zit een factuur van € 50,- .Deze factuur is om de kosten voor het opstellen van de vragenlijst en het uitwerken ervan te dekken. Als jij de factuur hebt betaald en de vragenlijst ingevuld retour hebt gestuurd, plannen we een bel afspraak in. Tijdens dit consult per telefoon zullen we de vragenlijst bespreken. Indien nodig zal ik extra informatie inwinnen. Op basis van de verkregen informatie zal ik een behandelplan opstellen. Dit behandelplan wordt per mail verstuurd en telefonisch besproken na betaling van de tweede factuur van € 85,-.

Annuleringsvoorwaarden

Als een consult minder dan 24 uur van te voren wordt geannuleerd, dan wordt de helft van het uur tarief gefactureerd. Wanneer er een vervangend consult wordt geboekt, dan wordt € 15,- aan administratie kosten in rekening gebracht.

Indien je niet komt op de afgesproken datum en tijd, dan krijg je een factuur voor het volledige consult.

MBOG 

erkend door MBOG

Per 1 maart 2018 is  Rosalie Hoefkens- van Raam lid van de MBOG. Dat betekent dat iemand met een aanvullende verzekering een orthomoleculair voedingsadvies deels vergoed krijgt. De behandeling valt onder “alternatieve geneeswijzen”. Deze vergoeding geldt niet voor een massage.

Doe de zorg vergoeding check hier