Contact orthomoleculair therapeut of masseur

Mijn adres is Hoge Larenseweg 42, Hilversum. Om direct een afspraak te maken kan je:
bellen 06 21 20 14 15, WhatsApp-pen of mailen naar rosalie@oerlogisch.nl
Je kan ook een afspraak maken via boek een voedingsadvies of massage

 

Gebruik contact orthomoleculair therapeut en masseur om meer informatie te krijgen over een voedingsadvies of massageMaar ook voor informatie over de workshop essentiële oliën van doTERRA. Wil je graag een afspraak voor een orthomoleculair consult of massage? Klik dan hier.

Contact orthomoleculair therapeut

Nadat je mijn website hebt gelezen, heb je vast een goed beeld over wie ik ben en wat ik doe. Al met al was het een hoop tekst. Wanneer je na het lezen nog vragen hebt of denkt dat ik wat voor je kan betekenen, neem dan contact met mij op. Doormiddel van een anamnese gaan we samen kijken wat ik voor je kan doen. Want eigenlijk is bijna alles te behandelen met goede voeding. Je kan natuurlijk ook bellen om een afspraak te maken voor een massage. Een massage is altijd fijn en zorgt voor een algeheel gevoel van welbevinden.

PNI

PNI is een wetenschap die is gebaseerd op onderzoek en literatuur. Mijn PNI docent is Leo Pruimboom van Naturafoundation. Deze wetenschap heeft een enorme ontwikkeling doorgemaakt en kijkt naar alle systemen in het lichaam. Hierin staat de “P” voor de Psyche, de “N” voor de neurologie en de “I” voor het immuunsysteem. Voor het totaal plaatje wordt er ook gekeken naar de endocrinologie, de sociologie en zelfs naar transgene rationele aspecten.

Jouw klacht is de foto en om de oorzaak hiervan te achterhalen, draai ik de biomedische film terug. Uit de film zal blijken welke werkingsmechanismen actief zijn en ik wil graag weten welk mechanisme overheerst. Zijn het de hersenen, het immuunsysteem of de psyche. Het interessante aan de wetenschap PNI is dat je met de juiste film altijd tot de oorzaak van de oorzaak komt. Het maken van de film doen we samen, het is tenslotte jouw film. En op basis daarvan stellen we een behandelplan op. Gaan we eerst aan de slag met de psyche of de hersenen of het immuunsysteem. Alles wordt duidelijk met de PNI.

Essentiële oliën

Als je meer wilt weten over de essentiële oliën is het mogelijk een workshop bij te wonen. Deze geef ik bij mij thuis. Nadat ik een workshop bij de buurvrouw had gevolgd ben ik de oliën gaan gebruiken in mijn gezin. De workshop is leuk is en laagdrempelig. Ook kan de workshop bij jouw thuis gegeven worden, als je interesse hebt vul dan het contact formulier in of stuur een mail. Dan plannen we een datum en een tijd om de super leuke workshop bij jouw of bij mij thuis.

Bij de AromaTouch en symphony of the cells massage maak ik ook gebruik van de essentiële oliën. Dit zijn beide erg bijzondere massages waarbij de symphony of the cells een systeem reset geeft en de AromaTouch zorgt voor een algeheel welbevinden. Dat komt door de stress reductie, de boost aan je immuunsysteem en vermindering van ontstekingen.

MBOG

Per 1 maart 2018 ben ik lid van de MBOG. Dat betekent dat iemand met een aanvullende verzekering een orthomoleculair voedingsadvies deels vergoed krijgt. De behandeling valt onder “alternatieve geneeswijzen”. Deze vergoeding geldt niet voor een massage.

Doe de zorg vergoeding check hier

De MBOG is voor haar leden aangesloten bij de Klachten Commissie Alternatieve Behandelwijzen, KAB. De Klachtencommissie Alternatieve Behandelwijzen draagt zorg voor de klachtenbehandeling conform de landelijke klachtregeling voor beroepsbeoefenaren Alternatieve / Complementaire behandelwijzen.

erkend door MBOG

Adresgegevens:

Adres
Oerlogisch
Hoge Larenseweg 42
1221 AR Hilversum

E-mail mij voor vragen op:
rosalie@oerlogisch.nl

MBOG nr. 1046TC

Kamer van Koophandel 61513067

Bel mij voor het maken van een afspraak op:
06 21 20 14 15 (Tenzij ik in een behandeling zit, dan neem ik de telefoon niet op. Je kan dan een bericht inspreken.)

Je kan ook direct een afspraak inplannen, klik dan hier.

E-mail voor een afspraak of meer informatie:

Vul de vakjes met een * in

[contact-form-7 id=”15″ title=”Contact form 1″]

Wellicht zie ik je snel in mijn praktijk. Voor een orthomoleculair consult waarbij ik een voeding advies geef of voor een massage. Waarvoor je ook komt ik zal je warm en welkom ontvangen. En je gaat altijd met een goed gevoel weer naar huis.

Op deze pagina zijn de algemene voorwaarden van toepassing. De informatie op deze pagina is informatief van aard en niet bedoeld als persoonlijk medisch advies. Oerlogisch kan geen aansprakelijkheid aanvaarden voor: direct of indirect geleden schade die het gevolg zou kunnen zijn van het toepassen van de informatie en/of het wel of niet aanbieden van bepaalde informatie.