Ervaringen met een orthomoleculair PNI therapeut en masseur

Om direct een afspraak te maken kan je:
bellen 06 21 20 14 15, WhatsApp-pen of mailen naar rosalie@oerlogisch.nl
Je kan ook een afspraak maken via boek een voedingsadvies of massage

Ervaringen met Oerlogisch orthomoleculair PNI therapeut en masseur vind je hier. Deze mensen kwamen voor een voedingsadvies of massage en vertellen daarover. Hiervan kan ik leren en voor anderen kan het net een duwtje in de rug zijn om een afspraak te maken.

Ervaringen met Oerlogisch

Het zou fijn zijn als jij jouw ervaringen met Oerlogisch wilt delen. Dat is niet alleen voor mijzelf belangrijk, omdat ik daarvan kan leren, maar ook voor andere cliënten. Jouw reactie kan net dat duwtje in de rug betekenen dat ze nodig hadden. Ik zal ook mijn eigen ervaring met een orthomoleculair therapeut met jullie delen. Want hij was de reden voor mij om hetzelfde te gaan doen.

Jouw verhaal kan je hieronder kwijt, of je stuurt een mail dan zorg ik dat het op de website komt.

Mijn eigen ervaring

Ik zal mijn eigen ervaring met jullie delen. Mijn jongste dochter Rowan, had toen zij nog geen jaar was erg veel last van oorontstekingen. Vanaf haar geboorte kreeg ze om de twee maanden een antibiotica kuur. Iets wat je als moeder eigenlijk liever niet wilt. Toen zij negen maanden was kreeg ze buisjes en werden haar neusamandelen geknipt. Dit leek in eerste instantie verbetering te geven, desondanks bleef de oorontsteking terug komen. Toen zij bijna twee jaar was en alleen met zes zakjes laxeer middel naar het toilet kon, dacht ik dit kan zo niet langer.

Orthomoleculair therapeut

Ik ben bij een orthomoleculair therapeut terecht gekomen die mij uitlegde wat het belang is van goede darmen. En ook het belang van de darmflora en de relatie tussen de oorontstekingen van Rowan en haar darmflora. Hij adviseerde ons om onder ander glutenvrij en zuivelvrij te gaan eten en wonder boven wonder kon Rowan een half jaar later zonder laxeermiddel naar het toilet. Haar oorontstekingen waren ook verdwenen en zijn nooit meer teruggekomen. We hebben een volledige omschakeling gemaakt naar het oer dieet. Hierbij maakten wij gebruik van het boek Oergondischgenieten van Yvonne van der Stight.

Meer weten?

Wil je meer weten over mijn ervaring? Maak dan een afspraak dan praten we verder. Want het verhaal is natuurlijk langer en mooier dan dat ik hier heb opgeschreven en zou ook jou kunnen helpen. Ik zie je graag in mijn praktijk.

ervaringen

Op deze pagina zijn de algemene voorwaarden van toepassing. De informatie op deze pagina is informatief van aard en niet bedoeld als persoonlijk medisch advies. Oerlogisch kan geen aansprakelijkheid aanvaarden voor: direct of indirect geleden schade die het gevolg zou kunnen zijn van het toepassen van de informatie en/of het wel of niet aanbieden van bepaalde informatie.

15 reacties op “Ervaringen met een orthomoleculair PNI therapeut en masseur

 1. Magnesium

  Al ongeveer mijn leven lang lijd ik aan migraine. Vroeger vnl. gerelateerd aan menstruatieperiode of alcoholgebruik.
  Gezien mijn leeftijd (68) is menstruatie en overgang reeds lang verleden tijd. Alcohol drink ik ook al lang niet meer (al vind ik het nog zo lekker)!
  De migraine blijft toch met enige regelmaat terugkomen, ondanks medicatie van de huisarts.
  Ten einde raad Rosalie geconsulteerd. Zij ried mij aan elke dag 1 tabl. Magnesium te slikken van 400 mg. Als ik toch hoofdpijn mocht krijgen, dan die dag vaker, zelfs ieder uur!
  Sinds ik nu elke dag een magnesiumtablet ven 400 mg. slik, heb ik geen hoofdpijn meer! Is dat niet een klein wondertje!?

  Obstipatie

  Ze gaf mij ook goed raad w.b. mijn obstipatie:
  Met een ‘gezond’ ontbijt van gebroken lijnzaad, gemengde noten, kokosmelk, eiwitpoeder en glutamine als basis, daarbij de voorradige vruchten zoals sinaasappelsap, kiwi, banaan, aardbeien, mandarijn, appel etc. (alles met de staafmixer fijnmalen), is mijn obstipatieprobleem opgelost!
  Gewoon elke ochtend een stoelgang sinds ik dit ontbijt neem.
  Voorheen altijd ‘gemodder’ met gewelde pruimen, tabletten tijdens vakanties, daar ben ik helemaal van af! Heerlijk toch!?

  natuurlijk eet ik veel fruit en seizoensgebonden groenten. Ik vermijd zoveel mogelijk gewone aardappelen

 2. Rosalie doet goed haar huiswerk. Ze maakt echt een advies op maat en verwoord het op een duidelijke wijze mondeling en
  op papier. Geen heel boekwerk als je daar niet op zit te wachten maar puur wat past bij jou en wat moet je doen/laten qua voeding.
  Ik heb er echt veel aan gehad en heb me tijdens mijn zwangerschap gezond en fit gevoeld.
  Ook stelde het mij gerust om te weten wat ik wel of beter niet kon eten. Wat ik tot slot fijn vind is dat Rosalie zelf ook heel gezond leeft en dus
  naast haar kennis ook spreekt vanuit ervaring met voedsel.

 3. Ik ben bij Rosalie terechtgekomen nadat ik door sporten last van mijn schouder had gekregen. Door een grondige, maar zeer fijne massage was ik de volgende dag al van mijn klachten af. Nu kom ik graag terug voor onderhoud van mijn spieren en om te genieten van een toch ook ontspannen massage.

 4. Ik kwam via via bij Rosalie terecht. Ik heb vaak last van mijn rug en haar massages geven een heleboel verlichting. Ze masseert erg kundig en je merkt dat ze weet waar ze het over heeft. Daarbij is het ook nog eens een heel fijn persoon. En mijn rug is er blij mee!

 5. Zo zeg, dat was lekker! Wat? Nou, de ontspanningsmassage bij Rosalie! Ik vond dat ik een verwenmomentje verdiend had en kwam door toeval bij Rosalie terecht. Geen seconde spijt van gehad. Een heerlijke massage afgestemd op persoonlijke wensen. Dit kan ik iedereen aanraden.
  Er was ook ruimte voor een goed gesprek over voeding, aangezien ik daar wat vragen over had. Kortom een top ervaring!
  Dank je wel Rosalie!

 6. Na twee consulten waarbij ik voedingsadvies kreeg, vliegen de kilo’s eraf en zit ik veel lekkerder in mijn vel. Dank je wel!

 7. Ik heb contact gezocht met Rosalie nadat ik de diagnose fibromyalgie en de ziekte van Graves in dezelfde week kreeg. Zij heeft mij geweldig advies gegeven en ik kon na ruim een half jaar al stoppen met mijn medicatie tegen de ziekte van Graves en het gaat nog steeds goed. Van fibromyalgie ben je niet zo snel af maar ik ben op de goede weg met gezonde voeding en supplementen. Daarnaast kan ik na bijna 30 jaar maagzuurremmers te hebben geslikt nu zonder. Ben heel blij met het resultaat van Rosalie’s behandel plan.

 8. Na 2,5 jr ischias, Rosalie geraadpleegt.
  Met 1 simpel preparaat, na 2 weken klachten vrij.
  Zo ook 1,5 jr hielspoor: met n samensteling van preparaten, na 1 wk geen pijn. Rosalie is n topper

 9. 2,5 jr ischias: na 2 wk gebruik v 1 simpel preparaat, pijn weg.
  Hetzelfde met hielspoor: na 1 wk een combinatie van preparaten, genezen. Wat een luxe om Rosalie te raadplegen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.