AromaTouch massage

AromaTouch massage met essentiële olie

Mijn adres is Hoge Larenseweg 42, Hilversum. Om direct een afspraak te maken kan je:
bellen 06 21 20 14 15, WhatsApp-pen of mailen naar rosalie@oerlogisch.nl
Je kan ook een afspraak maken via boek een voedingsadvies of massage

 

AromaTouch is een heerlijke massage met de essentiële oliën van doTERRA. Deze bijzondere techniek is ontwikkeld door David Hill. Hij is een expert op het gebied van therapeutische toepassingen van essentiële olie. Als orthomoleculair therapeut sta ik helemaal achter deze massage.  

AromaTouch massage met essentiële olie

De AromaTouch massage met de essentiële olie van doTERRA is een bijzondere ervaring. AromaTouch staat ook echt voor “touch”, dat betekent lichte aanraking. Het tegenovergestelde van bindweefselmassage. Aanraking is belangrijk voor ons lichaam. De huid zit vol receptoren om deze waar te nemen. Een fijne aanraking zorgt ervoor dat onze dopamine en serotonine levels omhoog gaan. Dit geeft een fijn gevoel en verlaagt de stresshormonen.

Hoe gaat de AromaTouch massage in zijn werk?

Bij de AromaTouch breng ik de oliën in vier stappen aan. Als orthomoleculair therapeut met kPNI kennis sta ik 100% achter deze massage techniek. Als je komt voor een massage kijken we samen of de AromaTouch iets kan zijn. Dan leg ik je persoonlijk uit hoe deze massage nu precies werkt.

Doordat de oliën allemaal unieke eigenschappen hebben en in een bepaalde volgorde worden gebruikt, is de massage een bijzondere ervaring. De olie wordt aangebracht in drie tot vijf druppels op de rug en dan met de speciale “touch” handgrepen verdeeld. Hierbij wordt er gewerkt met de meridianen die langs de wervelkolom lopen. Ook krijgen de viscerale punten langs wervelkolom en onder de voeten een “touch”. De geuren die vrijkomen tijdens de massage werken zowel voor de cliënt als de masseur op lichaam en geest. De massage duurt ongeveer 50 minuten en is voor iedereen toegankelijk.

De massage vindt plaats op de rug, het hoofd, aan de oren en onder de voeten (reflexzones). Het is raadzaam een loszittende broek aan te trekken en geen belangrijke afspraken te plannen na de massage. Houd er rekening mee dat er olie in je haren komt en je na de massage geen gala kapsel hebt. Je sieraden zoals ketting en oorbellen moeten worden afgedaan. Na de massage kunnen er allerlei gevoelens loskomen. De een raakt emotioneel, terwijl bij de ander de rug koud en warm tegelijk aanvoelt. Het lekkerste is de massage in de avond te plannen.

Kan ik de AromaTouch doen als ik zwanger ben?

Ook een zwangere kan een AromaTouch massage krijgen. Een zwangere vrouw masseer ik in de zijligging. Ik overleg met de zwangere welke geuren ze lekker vindt, want bij een zwangere vrouw staat het comfort voorop. Ik zou niet willen dat ze misselijk wordt door een bepaalde geur. Tot nu toe reageren de zwangere zeer positief op de AromaTouch massage. Bij zwangere vrouwen gebruik ik minder druppels en meer verdund met draagolie.

De oliën die worden gebruikt 

Balance en Lavendel

De Balance zorgt bij mij voor kalmte en een fijn gevoel. Lavendel staat om zijn rustgevende werking bekend. 

Melaleuca en OnGuard

Melaleuca wordt ook wel “tea tree” genoemd. De tea tree olie wordt voor veel toepassingen gebruikt. De OnGuard is echt mijn lievelings olie vanwege de heerlijke geur. Dit is een combinatie van kaneel, sinaasappel en kruidnagel. 

AromaTouch en DeepBlue

De AromaTouch is een blend van oliën zoals Grapefruit, Lavendel, Pepermunt. De AromaTouch voelt net als de DeepBlue heel fijn op de huid. Beide oliën zijn goed in te zetten bij een sportmassage vanwege dit fijne gevoel op de huid.

Wild Orange en Pepermunt

Ik breng de laatste twee oliën eerst op de voeten aan en daarna op de rug. Van de geur van de Wild Orange word ik altijd helemaal blij. Pepermunt geeft een aangename tinteling en een licht gevoel van koude op de huid.

Op deze pagina zijn de algemene voorwaarden van toepassing. De informatie op deze pagina is informatief van aard en niet bedoeld als persoonlijk medisch advies. Oerlogisch kan geen aansprakelijkheid aanvaarden voor: direct of indirect geleden schade die het gevolg zou kunnen zijn van het toepassen van de informatie en/of het wel of niet aanbieden van bepaalde informatie.