Massage Hilversum consult

Mijn adres is Hoge Larenseweg 42, Hilversum. Om direct een afspraak te maken kan je:
bellen 06 21 20 14 15, WhatsApp-pen of mailen naar rosalie@oerlogisch.nl
Je kan ook een afspraak maken via boek een voedingsadvies of massage

Massage Hilversum consult is voor een sportmassage, ontspanningsmassage bindweefselmassage, zwangerschapsmassage of AromaTouch. Er kan ook worden gevraagd naar een gespecialiseerde massage voor: voetballers, hardlopers, lage rug, schouders en nek.  Op basis van de klacht ga ik kijken welke massage het beste past. Wil je een afspraak maken? Klik dan hier.

Massage Hilversum

massage hilversum

Voordat ik begin zal ik eerst een korte anamnese afnemen.  Hiermee kijk ik of de gevraagde massage ook de juiste is om de klachten te verminderen. Op basis van deze anamnese zal ik een recept van handgrepen maken om een zo’n groot mogelijk effect te bereiken. Indien gewenst kan ik de massage aanvullen met een voeding advies. Hiervoor maken we dan een aparte afspraak. Soms zal ik gebruik maken van de essentiële oliën van doTERRA. De oliën kunnen goed bij een massage ondersteunen, maar alleen als jij dat wilt.

Hoe gaat een massage Hilversum consult in zijn werk? 

Op basis van de klacht ga ik kijken welke massage het beste past. Bij lage rugklachten zal de massage vooral op de lage rug plaats vinden. Soms zal de bil en de hamstrings worden meegenomen. Na een heftige inspanning zoals een hardloopwedstrijd, zal ik de spieren die het meest betrokken waren bij deze inspanning extra aandacht geven. In dit geval een massage gespecialiseerd voor hardlopers.  Als er sprake is van veel stress dan zal ik eerder kiezen voor een ontspannende massage voor het hele lichaam. Met volle handen, een lekkere warme deken, warme olie en zachte muziek. Als spieren heel erg verkleefd zijn dan zal ik kiezen voor een bindweefsel massage. Met elke klacht, of juist zonder klacht, de AromaTouch is altijd toepasbaar voor iedereen.

Waar vindt de massage plaats?

Ik heb een praktijkruimte met een massagetafel op de Hoge Larenseweg in Hilversum. Daarnaast huur ik in samenwerking met Actiefysio een ruimte bij Basic Fit Hilversum. Dan hoef je na het sporten in Basic Fit niet ergens anders heen voor een (sport)massage. Je zou je workout ermee kunnen afsluiten. Een (sport)massage na het sporten zorgt voor een sneller herstel. Daarmee is een (sport)massage een goed onderdeel van je training. Ook niet-leden kunnen een afspraak maken voor een (sport)massage bij Basic Fit. Je kunt dit aangeven als je de (sport)massage boekt.

Wat te verwachten een spierscheur

Klik hier om te lezen welke voeding, supplementen en essentiële oliën er handig zijn bij een spierscheur.

Tarieven*

massage 25 minuten€ 30,-
massage 50 minuten€ 50,-
AromaTouch massage 50 minuten€ 50,-
Guasha en Diem Cham gezichtsmassage 50 minuten€ 50,-
Symphony of the Cells massage per behandeling€ 60,-
ontspanningsmassage van het hele lichaam 80 minuten€ 75,-
orthomoleculair voedingsadvies€ 85,- p/u

* tarieven zijn inclusief 21% btw

Op deze pagina zijn de algemene voorwaarden van toepassing. De informatie op deze pagina is informatief van aard en niet bedoeld als persoonlijk medisch advies. Oerlogisch kan geen aansprakelijkheid aanvaarden voor: direct of indirect geleden schade die het gevolg zou kunnen zijn van het toepassen van de informatie en/of het wel of niet aanbieden van bepaalde informatie.