Rosalie orthomolecualair PNI therapeut & masseur

Om direct een afspraak te maken kan je:
bellen 06 21 20 14 15, WhatsApp-pen of mailen naar rosalie@oerlogisch.nl
Je kan ook een afspraak maken via boek een voedingsadvies of massage

 

Ik ben Rosalie, orthomoleculair PNI therapeut  en masseur uit Hilversum. Voor een goed voedingsadvies of verschillende soorten massages kun je bij mij terecht. Ik zie je graag in mijn praktijk.

Orthomoleculair PNI therapeut en masseur

Ik heb een man, 3 kids en 3 katten. De katten zijn Ragdolls deze zijn lief, wollig en zacht. Daarvan heb ik een dekkater en een poes waarmee ik fok. Als derde is er een bastaard kitten van onze poes bij gekomen. Daarmee ga ik ook weer fokken met onze kater. Ik woon in Hilversum, daar heb ik mijn praktijk. Ook huur ik een ruimte bij BasicFit Hilversum, hier masseer ik leden en niet-leden van BasicFit Hilversum.

Opleidingen

IRosalie Hoefkens Voedingsdeskundige en Sportmasseur Hilversumk heb HBO organische chemie gestudeerd aan de Hoge School van Amsterdam. Daarna volgde ik de opleiding voor orthomoleculair therapeut volgens de klinische PNI bij Bonusan. Mijn supplementen koop ik bij Bonusan maar ook bij VENAVO. De eigenaar van VENAVO staat elke zaterdag in Hilversum op de markt. Hij heeft veel kennis over zijn supplementen en denkt goed met je mee. Tenslotte heb ik mijn  medische basiskennis gevolgd bij Con Amore. Terwijl ik tegelijkertijd de opleiding voor NGS-sportmasseur bij MYOS Opleidingen volgde. Later heb ik aanvullende massage gerelateerde opleidingen ook bij MYOS Opleidingen gevolgd. Momenteel volg ik de opleiding tot klinisch PNI therapeut jaar 2 via Naturafoundation.

Orthomoleculair PNI therapeut

Een orthomoleculair therapeut geeft doorgaans een voedingsadvies. Net als een advies over leefstijl en het gebruik van supplementen. Voedingsadvies is altijd nuttig.  Mits je de adviezen opvolgt. Als gevolg van goede voeding kunnen onderstaande klachten aanzienlijk verminderen:

 • Verteringsproblemen, opgeblazen buik of buikpijn
 • Diarree of obstipatie
 • Allergieën en eczeem
 • Vermoeidheid
 • Overgewicht
 • Migraine
 • Fibromyalgie
 • Auto-immuunziektes
 • Depressie
 • Hormonale klachten
 • Hart en vaat problemen of een hoge bloeddruk
 • ADHD, Autisme, MS enz.

Masseur

Een massage stimuleert de doorbloeding waardoor je sneller hersteld na een inspanning of een dag zitten. Je kan kiezen uit een stevige bindweefselmassage of juist een heerlijke ontspanningsmassage. Door middel van de verschillende specialisaties die ik heb gevolgd kan ik mijn massage goed aanpassen op de wensen van de cliënt. Zodoende kan een hardloper op een specifieke massage voor hardlopers rekenen. Terwijl iemand met lage rug klachten een massage krijgt speciaal hiervoor. Kortom wat voor massage het uiteindelijk ook wordt, het zal altijd bijdragen aan een algeheel gevoel van welbevinden en ga je als herboren weer naar huis.

Artikelen

Op de pagina’s,  orthomoleculair advies en biochemische processen kan je lezen hoe ik mijn kennis toepas. Zo gaan mijn artikelen over voeding, supplementen en het gebruik van essentiële olie. Misschien vind je hier nog handige adviezen voor het gesnurk van je man.

Mijn gezin en voeding

Vroeger waren wij een gewoon Hollands gezin en aten aardappels en we namen  bij elke maaltijd een toetje. Intussen weten we wel beter. Want sinds we 75% oer eten zijn onze klachten sterk verminderd. Ook aten wij minimaal zes keer per dag waardoor we vaak moe en prikkelbaar waren. Het voedingscentrum adviseert anders, maar wij blijven bij oer. Op de pagina glutenvrij zal ik hier uitleg over geven. Dus wie weet vind je daar nog wel handige tips voor een gezonde gezellige lunch.

MBOG

Per 1 maart 2018 ben ik lid van de MBOG. Dat betekent dat iemand met een aanvullende verzekering een orthomoleculair voedingsadvies deels vergoed krijgt. De behandeling valt onder “alternatieve geneeswijzen”. Doorgaans krijgt iemand per dag € 40,- vergoed tot een maximum wat afhangt van aanvullende verzekering. Deze vergoeding geldt niet voor een massage.

Doe de zorg vergoeding check hier

de MBOG is voor haar leden aangesloten bij de Klachten Commissie Alternatieve Behandelwijzen, KAB. De Klachtencommissie Alternatieve Behandelwijzen draagt zorg voor de klachtenbehandeling conform de landelijke klachtregeling voor beroepsbeoefenaren Alternatieve / Complementaire behandelwijzen.KAB

erkend door MBOG

Op deze pagina zijn de algemene voorwaarden van toepassing. De informatie op deze pagina is informatief van aard en niet bedoeld als persoonlijk medisch advies. Oerlogisch kan geen aansprakelijkheid aanvaarden voor: direct of indirect geleden schade die het gevolg zou kunnen zijn van het toepassen van de informatie en/of het wel of niet aanbieden van bepaalde informatie.