oplossing snurken voeding en essentiele olie

Oplossing snurken – voeding en essentiële olie

Om direct een afspraak te maken kan je:
bellen 06 21 20 14 15, WhatsApp-pen of mailen naar rosalie@oerlogisch.nl
Je kan ook een afspraak maken via boek een voedingsadvies of massage

 

Oplossing snurken met voeding en essentiële olie. Wat hebben de darmen te maken met snurken? Kan een voedingsadvies hierbij helpen? Of juist een olie? Ik zal je uitleggen welke relatief simpele oplossing wij vonden voor ons snurk probleem.

Oplossing snurken

Orthomoleculaire oplossing snurken, door andere voeding en essentiële olie.  Wouter snurkt. Als hij op zijn rug slaapt gebeurd dat zeker. Ook na teveel alcohol. Soms snurkt hij gewoon op zijn zij en dan kan ik dus niet slapen. De laatste tijd is het weer erger. Een week lang werd ik standaard elke nacht om 3 uur wakker van zijn gesnurk. Vervolgens kon ik niet meer in slaap komen en lag wakker tot 5 uur. Als tussen oplossing slapen we omstebeurt in de huiskamer. Al is dat niet echt heel gezellig.

De oorzaak van het snurken

Waar ligt de oorzaak? Daarvoor hebben we samen naar de afgelopen periode gekeken op het gebied van voeding. Wat blijkt, door vaker te eten op het werk in plaats van eigen eten mee te nemen, eet Wouter meer gluten dan voorheen. Door de gluten raken zijn darmen geïrriteerd en hij zelf  ook. Het slijmvlies van je darmen, “regelt” ook de andere slijmvliezen in je lichaam. Hiermee is het logisch dat als je darmen niet helemaal in orde zijn dit effect heeft op de andere slijmvliezen. Anders gezegd, als je darmslijmvlies geprikkeld en gezwollen is, kunnen andere slijmvliezen dit ook zijn. Nu is het slijmvlies in zijn neus iets opgezwollen, waardoor hij moeilijker kan adem halen, wat resulteert in snurken.

De oplossing voor het snurken:

Dus wat gaan we doen? Weer een tijdje minder gluten eten. Verder zet ik Wouter een uur voor het slapen gaan achter de diffuser met daarin essentiële olie van doTERRA. Ik gebruik dan de Breath. Deze opent en verzacht het weefsel van het ademhalingssysteem en ondersteunt in een rustige slaap. Voor het slapen ook nog een druppel Breath en Lavendel onder beide voetzolen. Na een paar dagen snurkte Wouter niet meer en slapen we weer samen in bed. Probleem opgelost.

6 reacties op “Oplossing snurken – voeding en essentiële olie

  1. Goeie tips! Bij mij werken mijn customized oordoppen goed. Maar t zou heerlijk zijn zonder ze te slapen. Ik zet “Breath” klaar in de slaapkamer. Lavendel staat er al standaard 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.