bentobox glutenvrije lunch voor op school of werk

Bentobox glutenvrije lunch voor op school/werk

Om direct een afspraak te maken kan je:
bellen 06 21 20 14 15, WhatsApp-pen of mailen naar rosalie@oerlogisch.nl
Je kan ook een afspraak maken via boek een voedingsadvies of massage

 

Bentobox glutenvrije lunch

Bentobox glutenvrije lunch voor op school of op het werk. Rowan had ineens oogontsteking. Eerst haar rechter oog en daarna haar linker. Dus gaf ik haar wat extra visolie om de ontsteking te remmen. Daarnaast een multivitaminen en voor het slapen gaan deed ik van doTERRA de OnGuard in de diffuser. Deze ondersteund het immuunsysteem. Samen met de lavendel omdat lavendel goed is voor alles. Ook deed ik voor het slapen wat lavendel onder haar voeten. morgens maakte ik haar ogen schoon met een watje met een beetje afgekoeld gekookt water.

De  vraag was natuurlijk, waar komt dit vandaan? Hoe kan er iets binnendringen in haar lichaam wat een ontsteking veroorzaakt? Waarom heeft haar immuunsysteem gefaald? De oorzaak ligt in de darmen. De laatste weken eten we weer best veel gluten en Rowan heeft daar dan last van. Daarom gaan we daar nu weer even een tijdje goed opletten, geen gluten eten. Vanmorgen heb ik voor de meiden deze bentoboxen gemaakt met daarin de lunch voor school. Een pinguïn van ei met druiven en voetjes van wortel,. Daarbij zelfgemaakte sushi, wat groenten en voor het lekker een chocolaatje. Kinderen zijn zeer visueel, dus als het er leuk uit ziet, vinden ze het meestal wel lekker.

2 reacties op “Bentobox glutenvrije lunch voor op school/werk

    1. Je bedoeld dat alles wat in aanraking komt met de kurkuma geel wordt? Ook je eten of bedoel je kleding? Bij dat laatste zou ik een schort adviseren 😉 Ik gebruik zelf kurkuma in de wok, niet in mijn smoothies dat vind ik echt niet lekker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.