Orthomoleculair consult

Tijdens een orthomoleculair consult geef ik na een grondige anamnese voedingsadvies op basis van de klacht. Hierbij gaan we de klacht bij de bron aanpakken. Indien nodig kan het advies worden aangevuld met een massage of het gebruik van essentiële olie. Om een afspraak te maken klik dan hier.

Orthomoleculair consult, wat is dat?

Het eerste orthomoleculair consult duurt ongeveer anderhalf uur. Hierin neem ik zo uitgebreid mogelijk een anamnese af. Dit is een soort vraaggesprek. Hierbij zal ik vragen stellen over de voorgeschiedenis van de klacht. Daarbij nemen we alle relevante zaken over de klacht mee. Hieruit volgt een eerste hypothese, veronderstelling.  Deze bespreken we samen. We kijken wat een haalbaar behandelplan is. Ook wordt er gekeken naar wat we aanvullend op de behandeling kunnen doen. Blijft het bij een voedingsadvies? Of komt er een massage aan te pas. Het inzetten van essentiële oliën van doTERRA wordt hierin meegenomen net als het inzetten van eventuele supplementen.

Twee weken na het eerste orthomoleculair consult zien we elkaar weer. Dan kijken we hoe het met het met je gaat. Daarbij kijken we of het behandelplan nog voldoende is. En we bespreken de resultaten. Indien nodig passen we het behandelplan aan.

Hoe lang duurt het traject van orthomoleculair consult?

Als het traject van orthomoleculair consult is ingezet, duurt het enkele maanden voordat het doel is bereikt. Doordat de veranderingen langzaam gaan, zal het resultaat wel blijvend zijn. Tenslotte is dat wat je wilt. Terwijl je lekker blijft eten toch aan je klachten werken. Het traject duurt dan wel een paar maanden, maar wij hoeven elkaar niet elke week te zien. Twee consulten zou genoeg moeten zijn. Voor vragen tussendoor mag je mij altijd mailen of bellen.

Kunnen afspraken ook telefonisch?

Kan het orthomoleculair consult niet per mail of telefonisch? Dat kan zeker. Al geef ik er de voorkeur aan je te zien. Aan iemands lichaamstaal, gezicht of geur kan je veel afleiden. Als je erg immobiel bent of ver weg woont is een consult per mail of telefoon natuurlijk een goede uitkomst. Dan stuur ik je eerst een vragenlijst op die we dan per mail of telefoon bespreken. Op basis van dit gesprek stel ik een behandelplan op wat ik je dan door mail.


Routebeschrijving

Vul hieronder jouw adres in voor een routebeschrijving.

Tarieven*

eerste consult 90 minuten € 80,-
vervolg consult 60 minuten € 60,-
(sport)massage 30 minuten € 30,-
(sport)massage 60 minuten € 50,-
(sport)massage 90 minuten € 75,-

* tarieven zijn inclusief 21% btw