Massage Hilversum consult

Massage Hilversum consult is voor een sportmassage, ontspanningsmassage bindweefselmassage, zwangerschapsmassage of AromaTouch. Er kan ook worden gevraagd naar een gespecialiseerde massage voor: voetballers, hardlopers, lage rug, schouders en nek.  Op basis van de klacht ga ik kijken welke massage het beste past. Wil je een afspraak maken? Klik dan hier.

Massage Hilversum

Voordat ik begin zal ik eerst een korte anamnese afnemen.  Hiermee kijk ik of de gevraagde massage ook de juiste is om de klachten te verminderen. Op basis van deze anamnese zal ik een recept van handgrepen maken om een zo’n groot mogelijk effect te bereiken. Indien gewenst kan ik de massage aanvullen met een voeding advies. Hiervoor maken we dan een aparte afspraak. Soms zal ik gebruik maken van de essentiële oliën van doTERRA. De oliën kunnen goed bij een massage ondersteunen, maar alleen als jij dat wilt.

Hoe gaat een massage Hilversum consult in zijn werk? 

Op basis van de klacht ga ik kijken welke massage het beste past. Bij lage rugklachten zal de massage vooral op de lage rug plaats vinden. Soms zal de bil en de hamstrings worden meegenomen. Na een heftige inspanning zoals een hardloopwedstrijd, zal ik de spieren die het meest betrokken waren bij deze inspanning extra aandacht geven. In dit geval een massage gespecialiseerd voor hardlopers.  Als massage Hilversum consult voor sport- bindweefsel- ontspanning- en zwangerschapsmassageer sprake is van veel stress dan zal ik eerder kiezen voor een ontspannende massage voor het hele lichaam. Met volle handen, een lekkere warme deken, warme olie en zachte muziek. Als spieren heel erg verkleefd zijn dan zal ik kiezen voor een bindweefsel massage. Met elke klacht, of juist zonder klacht, de AromaTouch is altijd toepasbaar voor iedereen.

Waar vindt de massage plaats?

Ik heb een praktijkruimte met een massagetafel op de Hoge Larenseweg in Hilversum. Daarnaast huur ik in samenwerking met Actiefysio een ruimte bij Basic Fit Hilversum. Dan hoef je na het sporten in Basic Fit niet ergens anders heen voor een (sport)massage. Je zou je workout ermee kunnen afsluiten. Een (sport)massage na het sporten zorgt voor een sneller herstel. Daarmee is een (sport)massage een goed onderdeel van je training. Ook niet-leden kunnen een afspraak maken voor een (sport)massage bij Basic Fit. Je kunt dit aangeven als je de (sport)massage boekt.

Routebeschrijving

Vul hieronder jouw adres in voor een routebeschrijving.

Tarieven*

(sport)massage 30 minuten € 30,-
 AromaTouch massage ong. 60 minuten € 50,-
(sport)massage 60 minuten € 50,-
(sport)massage 90 minuten € 75,-
Eerste orthomoleculair consult (voedingsadvies) ong. 90 minuten € 80,-
Orthomoleculair consult (voedingsadvies)  per uur € 60,-
email consult (voedingsadvies)  per consult (inclusief uitwerking plan) € 80,-

* tarieven zijn inclusief 21% btw