Contact – orthomoleculair therapeut/(sport)masseur

Gebruik contact orthomoleculair therapeut/(sport)masseur voor informatie over een voedingsadvies of (sport)massage. Ook voor meer informatie over de workshop essentiële oliën van doTERRA. Wil je graag een afspraak voor een orthomoleculair consult of (sport)massage? Klik dan hier.

Contact orthomoleculair therapeut

Nadat je mijn website hebt gelezen, heb je vast een goed beeld over wie ik ben en wat ik doe. Al met al was het een hoop tekst. Wanneer je na het lezen nog vragen hebt of denkt dat ik wat voor je kan betekenen, neem dan contact met mij op. Doormiddel van een anamnese gaan we samen kijken wat ik voor je kan doen. Want eigenlijk is bijna alles te behandelen met goede voeding. Je kan natuurlijk ook bellen om een afspraak te maken voor een massage. Een massage is altijd fijn en zorgt voor een algeheel gevoel van welbevinden.

Essentiële oliën:

Als je meer wilt weten over de essentiële oliën is het mogelijk een workshop bij te wonen. Deze geef ik  doTERRA bij mij thuis. Nadat ik een workshop bij de buurvrouw had gevolgd ben ik de oliën gaan gebruiken in mijn gezin. De workshop is leuk is en laagdrempelig. Ook kan de workshop bij jouw thuis gegeven worden, als je interesse hebt vul dan het contact formulier in. Dan plannen we een datum en een tijd om de super leuke workshop bij jouw thuis te komen geven.

Bij de AromaTouch maak ik ook gebruik van de essentiële oliën. Dit is een erg bijzondere massage die zorgt voor stress reductie, een boost aan je immuunsysteem en vermindering van ontstekingen.

Adresgegevens:

Adres
Oerlogisch
Hoge Larenseweg 42
1221 AR Hilversum

E-mail mij voor vragen op:
rosalie@oerlogisch.nl

Bel mij voor het maken van een afspraak op:
06 21 20 14 15 (Tenzij ik in een behandeling zit, dan neem ik de telefoon niet op. Je kan dan een bericht inspreken.)

Je kan ook direct een afspraak inplannen, klik dan hier.

E-mail voor een afspraak of meer informatie:

Vul de vakjes met een * in

Uw naam (verplicht)

Uw emailadres (verplicht)

Onderwerp
AfspraakInformatie verzoek

Uw bericht

Wellicht zie ik je snel in mijn praktijk. Voor een orthomoleculair consult waarbij ik een voeding advies geef. Of voor een (sport)massage. Waarvoor je ook komt ik zal je warm en welkom ontvangen. Daardoor ga je altijd met een goed gevoel weer naar huis.