Boek een orthomoleculair consult/(sport)massage

Boek een afspraak voor een orthomoleculair consult of een (sport)massage. Tevens voor een meer gespecialiseerde massage. Zoals massage voor voetballers, hardlopers of bindweefselmassage. Ook voor massage speciaal voor de lage rug, schouders of nek.

Boek een afspraak:

Middels het invullen van de velden kun je een orthomoleculair consult of een (sport) massage boeken. Zowel bij de (sport)massage als het orthomoleculair consult stel ik het op prijs als je een korte beschrijving geeft van de klacht. Op deze manier kan ik mij beter voorbereiden op de behandeling.  Hierdoor wordt de behandeling effectiever en de tijd beter benut. Voor een bindweefselmassage ben ik nog in opleiding, half september 2017 heb ik deze afgerond.

De ruimte in BasicFit Hilversum

Rosalie - Oerlogisch - Sportmasseur - VoedingsdeskundigeIn het veld waarin je een omschrijving van de klacht geeft, kun je ook aangeven of je de (sport)massage wilt in BasicFit of in mijn praktijk aan de Hoge Larenseweg in Hilversum. Overigens kunnen ook niet-leden een afspraak maken in Basic Fit voor een massage. De ruimte in BasicFit is niet zo geschikt voor (sport)massages van 90 minuten. Deze kan ik je wel goed geven in mijn praktijk. Ik huur de ruimte in BasicFit op woensdag en vrijdag van 18:00 tot 22:00. Andere tijden zijn mogelijk in overleg. Hiervoor raad ik je aan mij te bellen/appen of sms-en.

Tot slot

Wellicht zie ik je snel in mijn praktijk. Voor een orthomoleculair consult waarbij ik een voeding advies geef of voor een (sport)massage. Waarvoor je ook komt ik zal je warm en welkom ontvangen. Daarna ga je altijd met een goed gevoel weer naar huis. Doordat je heerlijk ontspannen bent, vanwege de massage. Ofwel super enthousiast over het behandelplan dat we hebben opgesteld. Omdat we iets gaan doen aan je klachten, die er soms al jaren zijn.

Tarieven*

eerste orthomoleculair consult, 90 minuten € 80,-
vervolg orthomoleculair consult, 60 minuten € 60,-
(sport)massage 30 minuten € 30,-
(sport)massage 60 minuten € 50,-
(sport)massage 90 minuten € 75,-

* tarieven zijn inclusief 21% btw

Uw gegevens

Velden met * zijn verplicht


Reserveringsoverzicht