Boek een orthomoleculair consult of massage

Boek een afspraak voor een orthomoleculair consult of een massage. Ik geef verschillende soorten massages: sport, bindweefsel, zwangerschap, AromaTouch, LomiLomi en ontspanning. Ook kun je verschillende specialisaties kiezen: lage rug, schouders en nek, hamstrings of kuiten. Net als bij het orthomoleculair consult, houd ik ook een kleine anamnese bij de massages. Op basis hiervan pas ik bepaalde technieken in meer of mindere mate toe. Een gevoelig persoon wordt niet blij van een stevige bindweefselmassage, maar een sporter waarbij alles erg vast zit heeft er juist baat bij. Ieder persoon is uniek met een eigen behoefte, hier pas ik de massage zo goed als mogelijk op aan.

Boek een afspraak

Door het invullen van de velden kun je een orthomoleculair consult of een massage boeken. Zowel bij de massage als het orthomoleculair consult stel ik het op prijs als je een korte beschrijving geeft van de klacht. Op deze manier kan ik mij beter voorbereiden op de behandeling.  Hierdoor wordt de behandeling effectiever en de tijd beter benut.

De ruimte in BasicFit Hilversum

Rosalie - Oerlogisch - Sportmasseur - VoedingsdeskundigeIn het veld waarin je een omschrijving van de klacht geeft, kun je ook aangeven of je de massage wilt in BasicFit of in mijn praktijk aan de Hoge Larenseweg in Hilversum. Overigens kunnen ook niet-leden een afspraak maken in Basic Fit voor een massage. De ruimte in BasicFit is alleen geschikt voor sportmassage. Ik huur de ruimte in BasicFit op woensdag en vrijdag van 18:00 tot 22:00.

MBOG

Per 1 maart 2018 ben ik lid van de MBOG. Dat betekent dat iemand met een aanvullende verzekering een orthomoleculair consult deels vergoed krijgt. De behandeling valt onder “alternatieve geneeswijzen”. Doorgaans krijgt iemand per dag € 40,- vergoed tot een maximum wat afhangt van aanvullende verzekering. Deze vergoeding geldt niet voor een massage.

Doe de zorg vergoeding check hier

de MBOG is voor haar leden aangesloten bij de Klachten Commissie Alternatieve Behandelwijzen, KAB. De Klachtencommissie Alternatieve Behandelwijzen draagt zorg voor de klachtenbehandeling conform de landelijke klachtregeling voor beroepsbeoefenaren Alternatieve / Complementaire behandelwijzen.KAB

erkend door MBOG

Tot slot

Wie weet zie ik je snel in mijn praktijk. Voor een orthomoleculair consult waarbij ik een voeding advies geef of voor een massage. Waarvoor je ook komt ik zal je warm en welkom ontvangen. Daarna ga je altijd met een goed gevoel weer naar huis. Doordat je heerlijk ontspannen bent, vanwege de massage, of super enthousiast over het behandelplan dat we hebben opgesteld. Omdat we iets gaan doen aan je klachten, die er soms al jaren zijn. Als het formulier niet goed werkt, neem dan contact op via WhatsApp, sms of door te bellen. Dan kunnen we even overleggen en heb je direct bevestiging van de afspraak. Mijn nummer is: 06 21 20 14 15.

Tarieven*

orthomoleculair consult met vergoeding van de verzekering (60 minuten) € 80,-
orthomoleculair consult zonder vergoeding van de verzekering (60 minuten) € 60,-
massage 30 minuten € 30,-
massage 60 minuten € 50,-
ontspanningsmassage van het hele lichaam 90 minuten € 75,-

* tarieven zijn inclusief 21% btw let op: vanaf 1 januari 2019 zijn de tarieven exclusief btw

Uw gegevens

Velden met * zijn verplicht


Reserveringsoverzicht


 

Op deze pagina zijn de algemene voorwaarden van toepassing. De informatie op deze pagina is informatief van aard en niet bedoeld als persoonlijk medisch advies. Oerlogisch kan geen aansprakelijkheid aanvaarden voor: direct of indirect geleden schade die het gevolg zou kunnen zijn van het toepassen van de informatie en/of het wel of niet aanbieden van bepaalde informatie.